Nieuws

Move-It Productions vergemakkelijkt zoektocht naar DJ

Move-It Productions komt met een vernieuwend concept voor een DJ-netwerk. Met een last-minute programma maken ze het makkelijker voor zowel klant/horecagelegenheid alsmede voor de DJ’s.

 

Move-It Productions gaat werken met een heel nieuw systeem om het de klanten nog even iets makkelijker te maken. Het wordt namelijk een last-minute systeem, dat bijna volledig via internet functioneert. Als een kroeg of een discotheek op het laatste moment nog een dj moet regelen omdat hun DJ is uitgevallen, ziek is of vervanging nodig heeft, kunnen zij gemakkelijk via de website van Move-It Productions (www.moveitproductions.nl) een oproep plaatsen. Move-It Productions regelt dan binnen no-time een passende DJ via het medium Twitter.

 

De gehele procedure werkt alsvolgt; Move-It Productions plaatst een post op Twitter met hierin de informatie die nodig is voor de potentiële DJ, denk hierbij aan zaken zoals tijd, genre en de beschikbare gage. De verschillende DJ’s die het Twitteraccount (@MoveItPro_NL) van Move-It Productions volgen reageren hierop en zo kan er relatief snel een passende DJ voor elke locatie/elk evenement gevonden worden. Omdat het netwerk steeds verder uitgebreid wordt, is het mogelijk om voor alle genre’s en locaties een passende DJ te leveren.

 

Move-It Productions is een handelsnaam in bezit van Maurice Fermont, vierdejaars student commerciële economie, maakte als ondernemer in het begin furore met zijn ‘’Drive-In-Show Move-It”. In de jaren daarna heeft hij onder de naam Mauro Fuerte veel bekendheid vergaard als DJ. Sinds 2010 is hij zich gaan richten op andere vormen van entertainment en verzorgt hij zowel boekingen als gehele evenementen.