Evenementen, streven naar perfectie van uw wensen!

Move-It Productions verzorgd diverse soorten evenementen, maak onderstaand een keuze om meer informatie over uw specifieke evenement te verkrijgen.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden bij u zijn, schroom niet en neem met ons contact op via het contactformulier!

 

Zakelijke evenementen

Bij zakelijke evenementen kan men denken aan onder andere:

Personeelsfeesten, recepties, diners, openingen, vergaderingen, congressen, open dagen, productpresentaties, beurzen, themafeesten en bijvoorbeeld workshops

Zakelijke evenementen behoren volgens de filosofie van Move-It Productions een hoger doel te hebben. Een evenement is dan niet enkel een feest voor uw werknemers, relaties etc. Het is ons doel om uw bezoekers te inspireren en een saamhorigheidsgevoel te creëren, uw bezoekers leren elkaar beter kennen dan bijvoorbeeld enkel op de werkvloer. Bij het organiseren van deze evenementen nemen we uw wensen centraal!

 

Publieke Evenementen

Om uw publieksevenement tot een succes te kunnen maken, moet het over voldoende onderscheidend vermogen beschikken. Hier hoort een onderscheidende organisatie bij, die verder gaat dan het organiseren van uw evenement. Maar volledig “out-of-the-box” kan denken en uw evenement hierdoor een meerwaarde geeft. Maak daarom eens een vrijblijvende inspirerende afspraak met ons, wij zullen u inspireren met de laatste trends op het gebied van evenementen maar zullen ook de ervaringen overbrengen en meenemen in nieuwe evenementen.

Voor publieksevenementen is er de keuze tussen verschillende complete concepten die wij kant-en-klaar hebben liggen, maar natuurlijk is maatwerk geheel afgestemd op uw wensen en behoeften uiteraard ook mogelijk!

 

Bruiloften

Een huwelijksdag is een belangrijke dag, eentje om nooit meer te vergeten. Maar dit is ook een dag waarop er veel georganiseerd zal moeten worden. Alles wat benodigd is voor uw huwelijksfeest; de uiterst romantische locatie, de catering, inrichting & decoratie en het entertainment kan door Move-It Productions gerealiseerd worden. We nemen u in de voorbereidingen en tijdens de huwelijksdag zoveel mogelijk organisatorische handelingen uit handen. Met uw wensen als belangrijkste uitgangspunt kunnen we tot een uniek invulling komen zodat het ook UW huwelijksdag is. Niet alleen bruiloften, maar ook bronzen-, zilveren-, gouden- of diamanten bruiloften kunnen door Move-It Productions tot in de puntjes worden verzorgd.

 

Op maat gemaakte evenementen

De organisatie van evenementen is geen eenvoudige klus. Welke locatie, catering, inrichting & decoratie en entertainment passen er bij het gekozen thema of de doelgroep. Move-It Productions is hierin een unieke totaalorganisator omdat we ervaring hebben in elk element dat er nodig is om een evenement te laten slagen. De voorbereidingen worden u veelal uit handen genomen en tijdens uw evenement heeft u alle tijd om te genieten van al het moois om u heen. Met uw thema en wensen kunnen we tot een geweldig concept komen waar nog lang over gepraat wordt door uw bezoekers. De mogelijkheden hierin zijn eindelijk. Avondvullende all-in feestarrangementen, tot compleet op maat gemaakte feestprogramma’s, tot eendaagse excursies naar het buitenland. Feesten zijn natuurlijk op allerlei locaties mogelijk, graag gaan wij hierover met u in gesprek!