Move-It Productions is een jonge onderneming met een frisse en heldere kijk op uw evenement. Sinds 2007 is Maurice Fermont actief als DJ met zijn “Drive-in-Show Move-It”, gedurende deze periode heeft hij veel gezien en ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende evenementen. Toen er in 2008 een studiekeuze gemaakt moest worden was het al bijna duidelijk dat er een studie gevolgd moest worden die affectie had met muziek en evenementen. Uiteindelijk is dit de IEMES (International Event Music and Entertainment) opleiding geworden, waar Maurice de commercieel economische richting van heeft gevolgd.

 

In 2010 is er bewust gekozen om Move-It Productions te verbreden, en zich niet alleen te laten richten op de drive-in-shows. Er is een start gemaakt met het boeken van artiesten, DJ-planningen, en eventmanagement. Op dit moment richt Move-It Productions zich dan ook grotendeels op artiesten (landelijk/regionaal), het boeken van DJ’s, licht- en geluidsverhuur en niet te vergeten evenementenmanagement.

 

Een van de unique selling points van Move-It Productions is onder andere het netwerk van het bedrijf, dit bestaat uit korte communicatielijnen tussen artiesten en ons bedrijf. Omdat Maurice al vele jaren zelf actief is als artiest is het mogelijk om vrijwel direct de artiesten in te kopen wat op een evenement veel in de kosten kan verschillen met andere organisaties! Niet alleen de korte communicatielijnen, maar ook de artiestenfee vervalt bij ons. Voorafgaand aan uw evenement is er bekend wat onze organisatiefee is, deze zal niet meer veranderen waardoor offerteprijs en de uiteindelijke factuur nog maar amper verschillen kunnen tonen!

 

Bent u op zoek naar meerwaarde voor uw evenement, neem contact op met Move-It Productions!

Jong  -  Fris  -  Helder  -  Duidelijk  -  Professioneel